2019. október 24., csütörtök

FARM SENTINEL/ 6 in1/ Ultrahangos, mozgásérzékelős állat riasztó - villanó LED fény+távírányító!! - Jelenlegi ára: 9 500

Elriasztja a macskát, kutyákat, rókát, nyestet, mert azok nem tudnak alkalmazkodni a készülék által kibocsájtott ultrahangjelekhez.  A készüléken be tudja állítani, hogy mely állatokat szeretné távol tartani.  A készülék 230V/DC9V adapter (ez tartozék) vagy 4 x AA elemmel működik. A hálózati csatlakozó konnektorba dugható 230V tápegységét viszont víztől óvni kell.
A készülék mozgásérzékelővel határozza meg, hogy be illetve kikapcsol, ill távirányítóval is irányítható. Tudja csak a macskát vagy a kutyát egymástól külön riasztani.
Különlegessége a beépített kapcsoló üzemek többféle állat elriasztására, ami egy forgószabályzós frekvenciaváltós potméterrel beszabályozhat.
Az állatriasztó funkcióval ( ez mozgásérzékelővel aktíválódik)  a következő állatok riaszthatóak:  kutya, macska, madarak, a patkányokat, vadak ( szarvas , őz, vaddisznó, róka)  a mosómedve, rágcsálók, denevér stb.. lásd a képeken.
Ez a készülék érzékeli az állatok/ember/ mozgását, bekapcsolja önmagát nagyon magas, állatokra zavaró ultrahangot bocsát ki. Ez a hang (megfelelő beállítás esetén) egy olyan nagyfrekvenciás hogy normál körülmények nem hallható az emberi fül számára, de nagyon kényelmetlen az állatok számára.
Hatékony, humánus megoldás; ártalmatlan gyerekeknek és háziállatoknak.
Különböző módok
1. Három mód:
(1) Indukciós mód: infravörös érzékelő termikus objektumok (állítható egyenes 1-20M) ultrahangos hullámok kibocsátására (fix frekvencia)
(2) Folyamatos üzemmód: folyamatosan infravörös nélkül sugároz ultrahangot
(3) Szkennelési mód: ultrahangos indukciós mód alacsony frekvenciáról magas frekvenciára
2. 24 órás üzemmód:
(1) 24 órás munkamód
(2) Nappali munka mód
(3) Éjszakai munka mód
3. 4 riasztási hang:
Először is, a második a riasztás, a harmadik és a negyedik pedig a sólyom.  (zárható)
4. Ultrahangos frekvencia:
16KHZ-25KHZ (állítható) Hatékony tartomány: 450 m2
Tartalmaz:
1 x kártevő állatriasztó
1 x hálózati adapter
1 x távirányító
 csavarok rögzítéshez
1 x Angol felhasználói kézikönyv


Jelenlegi ára: 9 500 Ft
Az aukció vége: 2019-11-01 19:32 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése